save the date: 29 & 30 mei 2019
Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief!

Je gaat je inschrijven, top!

Lees dit eerst even door

Leuk dat je mee gaat doen aan de Bergse Kennedymars! Hieronder kun je al je gegevens invoeren om je aan te melden. Bij het inschrijven, kun je kiezen uit drie opties. Zo kun je 40 of 80 kilometer lopen, of 80 kilometer fietsen. De 80 kilometer lopers, zwaaien we uit op woensdagavond. De 40 kilometer lopers en 80 kilometer fietsers, vertrekken op donderdagochtend.

Kan ik me ook via een papieren formulier inschrijven?

Dit is niet meer mogelijk. Vanaf 2018 werkt de Bergse Kennedymars niet meer met papieren inschrijfformulieren. Dit doen we om de hoeveelheid werk van onze vrijwilligers te reduceren. Ook voor u is dit eenvoudiger, u hoeft namelijk niet meer uw inschrijfformulier af te geven bij Tapperij Huis ten Bos. Uw gegevens worden uiteraard niet gedeeld met derden en blijven in het beheer van de Bergse Kennedymars.

Kan ik ook contant betalen?

Meteen na het invullen van onderstaand formulier wordt je doorgestuurd naar een betaalpagina van Mollie B.V. om je deelnamekosten te betalen. Hierdoor hoeft u niet meer persoonlijk langs bij Tapperij Huis ten Bos om uw inschrijfgeld te voldoen. Mocht u uw bijdrage niet via iDEAL willen voldoen, dan kunt u deze nog contant voldoen in het café. Hiervoor worden wel € 1,50 administratiekosten in rekening gebracht. Mocht er bij de betaling iets niet goed zijn gegaan, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Was dat het?

Bijna! Wij vinden het hartstikke leuk om ieder jaar weer een grote groep deelnemers uit te mogen zwaaien met de Bergse Kennedymars. Wel willen wij iedereen erop attenderen dat deelname geheel op eigen risico is en wij graag zien dat iedereen een oogje op onze marsregels houdt.

En nu écht inschrijven!

Het inschrijftermijn is gesloten. Neem contact met ons op voor een eventuele mogelijkheid tot inschrijving.

  
  
Na het klikken op onderstaande knop, wordt u doorgestuurd naar de website van Mollie B.V. om uw betaling voor uw deelname te voldoen.