Laatste informatie voor de tocht

2 mei 2018
Het is bijna zover! Nog 8 dagen en dan gaan jullie de Bergse Kennedymars lopen of fietsen. Wij hebben er al zin in en zijn volop bezig met de voorbereidingen. Via deze mail willen wij jullie informeren over de starttijden, startlocaties van de tochten en het vervoer.

Starttijden

Lopers 80 km - Woensdag 9 mei
De lopers vertrekken om 20.00 uur bij Tapperij Huis ten Bos. U dient aanwezig te zijn om 19.00 uur.

Lopers 40 km - Donderdag 10 mei
De lopers vertrekken om 06.30 uur bij Tapperij Huis ten Bos. U dient aanwezig te zijn om 06.00 uur.

Fietsers 80 km - Donderdag 10 mei
De fietsers vertekken om 07.00 uur bij Tapperij Huis ten Bos. U dient aanwezig te zijn om 06.30 uur. Let wel op: als je mee gaat fietsen, zorg er dan voor dat je op 9 mei voor 19:00 uur je fiets in komt leveren bij Tapperij Huis ten Bos, want die worden dan al in de vrachtauto geladen, zodat ze op 10 mei 's morgens al klaar staan in Brielle.

Vervoer
De organisatie zorgt voor vervoer van de lopers naar Brielle en Dordrecht. De fietsen worden ook met een bus naar Brielle vervoerd.

Ook belangrijk
Voor de lopers van de 80 km nog even een aandachtspunt: vorig jaar tijdens de tocht vanuit Steenbergen heeft de organisatie toch weer lopers gezien die 's nachts geen verlichting of reflecterend hesje bij zich hadden. We proberen de tocht altijd zo te maken dat er veilig en verlicht gelopen kan worden, maar we ontkomen er niet aan dat er ook stukken zijn die 's nachts onverlicht zijn. Zorg er dan ook voor dat je 's nachts goed zichtbaar bent en dat je een hesje of knipperlampje om je arm hebt. Veiligheid staat voorop. Graag wijzen wij iedereen ook op onze marsregels.

Routes
Er wordt nog een laatste hand gelegd aan de routes. Wanneer deze definitief zijn, worden ze verspreid onder alle deelnemers en op de website geplaatst.

Groeten,

De vrienden van de Bergse Kennedymars