Bedankt allemaal!

13 mei 2018
Beste deelnemers, toeschouwers & natuurlijk vrijwilligers,

De organisatie kijkt terug op weer een prachtige editie van de Bergse Kennedymars en daar mogen we veel mensen voor bedanken. Natuurlijk allereerst onze dank aan de deelnemers, zonder hen geen Bergse Kennedymars. Wij zijn blij dat we dit jaar weer zo'n 130 deelnemers terug mochten verwelkomen in Geertruidenberg na hun lange tocht. Uiteraard was er geen feestelijk onthaal mogelijk zonder alle familie en vrienden die al op het terras zaten te wachten. Dankzij Sjaak wist iedereen ruim van tevoren wanneer er weer iemand onder de finish vlag door kwam. Naast alle deelnemers en toeschouwers, moeten we onze vrijwilligers natuurlijk ook niet vergeten!  Zij hebben er met zijn allen voor gezorgd dat ook deze editie weer succesvol is geweest. 

Net als het voorgaande jaar, hebben we een gedeeld album gemaakt. Hier kan iedereen de foto's uploaden die hij/zij gemaakt heeft. Dit album is hier te vinden: https://photos.app.goo.gl/G3J9yCmvnoRL2w962.

Berichten op de facebookpagina van de Kennedymars (https://www.facebook.com/events/835088410027915/) zijn ook meer dan welkom! Laat anderen weten wat jij van deze editie vond.

Groeten,

De organisatie